Skip to content

Për herë të parë në shqipëri do gjeni gjithcka cfarë ju duhet nga ana Teknologjike në një kompani të vetme.

Dhe jo Vetem  Qera…!
Por dhe Shitje paisjesh profesionale, Projekte Akustike, Studio Equipments, Ndricim, Video.

Leave a Reply