Skip to content

Audio Visual Equipments.

Mirë se erdhët. Këtu do gjeni zgjidhje për të gjitha nevojat tuaja për paisje Profesionale Audio, Lighting, Video, por edhe më shumë. Mëso më shume rreth nesh. Radial Engineering Pro RMP Click HereProfesional Klark Teknik DI 10A Click HereRadial Engineering SB-2 Click Here Previous Next Stairville 649 Neon Green Click HereStairville Cloth Warning Tape B/Y Click HereGerband Tape 258 BK Click Here Previous Next Gravity MS 4322 B Microphone Stand… Read More »Audio Visual Equipments.

Find us.

Pro Rent Group. Address : Tiranë, Rruga Albion Tërshalla,                      Pallati Santara, Hyrja Nr:5. Mobile : (+355) 69 60 60 377 Email : prorent.group@gmail.com

Group

Për herë të parë në shqipëri do gjeni gjithcka cfarë ju duhet nga ana Teknologjike në një kompani të vetme. Dhe jo Vetem  Qera…! Por dhe Shitje paisjesh profesionale, Projekte Akustike, Studio Equipments, Ndricim, Video. Previous Next